22 • 23 • 24 • 25 Juni

Arrangementen & Boekingen

Sail Den Helder 2017

Sail Den Helder 2017 biedt u als bedrijf of organisatie diverse mogelijkheden om uw relaties of personeel in een unieke omgeving te ontvangen. Beleef het grootste evenement van de Kop van Noord-Holland vanaf het water!
 
De Tall Ships, ook wel zwanen van de oceaan genoemd, en een vloot van de Koninklijke Marine presenteren zich in de haven van Den Helder. U kunt lekker lunchen aan boord van een traditioneel zeilschip terwijl uw gasten genieten van al het moois dat Sail Den Helder 2017 te bieden heeft. Of trakteer uw gasten op een onvergetelijke avond op het water. Al varend en dinerend maakt u onderdeel uit van dit prachtige plaatje. De avond wordt spectaculair afgesloten, een blijvende herinnering voor u en uw gasten.
Once in a lifetime experience! Geniet met uw gasten aan boord van een uniek (stilliggend) Tall Ship in een prachtige ambiance van dit fantastische evenement.

Wat is er nou mooier dan met uw gasten het glas te heffen staande op het machtige dek van een Tall Ship met een indrukwekkend uitzicht over de bruisende haven!
Speciaal voor personeelsverenigingen hebben wij een uniek programma samengesteld inclusief een vaartocht, de traditionele Blauwe Hap en een exclusieve rondleiding op een van de grootste Tall Ships van de wereld.
Tijdens alle arrangementen wordt u getrakteerd op diverse streekgebonden heerlijkheden uiteraard vergezeld van een drankje. Word samen met uw gasten deelgenoot van het mooiste maritieme evenement in Noord-Holland.
U boekt al een arrangement vanaf € 99,00 p.p. ex btw. Voor groepen vanaf 10 personen maar ook voor groepen van 200 personen hebben wij passende programma’s.

De mogelijkheden zijn ongekend. Maak uw wensen kenbaar via het offerteformulier en wij maken voor u een offerte op maat.

U kunt ook direct contact opnemen met Femke van Straten, manager hospitality via arrangementen@saildenhelder.nl 
of tel: 06-24453575 of door onderstaand formulier in te vullen.

INTERESSE IN arrangementen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.
Dank u wel.
Meer info: